Köp hus i Frankrike och turista i Norra Sverige

Om man vill ha mer av flera världar kan man köpa sig ett hus utomlands att njuta av. Då kan man köpa sig ett hus till exempel i Frankrike att antingen bo i permanent eller ha som semesterbostad. Bor man redan i Sverige kan man också njuta särskilt av Sveriges norra delen på sommaren och bli turist i sitt eget land! Även om man har ett hus i Frankrike kan man spendera en tid där och sedan också åka runt till massa fina platser i norra Sverige som är väl värda ett besök.

Finn hus i Frankrike med Mowido

Om man är mycket intresserad av ett hus i Frankrike ska man gå in på hemsidan mowido.se där man finner fantastiskt fina franska hus med mycket bra lägen och tillhörande mark. På mowido.se finns det smarta sökfilter där man kan välja område, boarea, tomtarea, antal rum och pris. Fördelen med att köpa hus i frankrike genom mowido.se, är att många objekt är samlade på ett och samma ställe med ett stort urval att välja på. På mowido.se kan man finns allt från mindre byhus, till större hus med mycket kringliggande mark.

Njuta av norra Sverige och hus i Frankrike

Oavsett om man bor permanent i Frankrike i ett hus eller har huset som semesterbostad, är norra Sverige en pärla att besöka. Då finns det massor av bra tips på resmål i norra Sverige som man kan besöka. Vill man se storslagen natur kan man besöka nationalparken i Sarek, besöka spahotellet Cape East i Haparanda eller på vintern besöka ishotellet i Jukkasjärvi. Om man ska åka med bil finns det bra tips att tänka på för lyckad bilsemester innan man beger sig iväg.

Turista i Sverige

Author: victoria

Share This Post On
Nexus