Turista i huvudstaden

Stockholm, även kallad Skandinaviens huvudstad (till våra grannländers stora förtret) och Nordens Venedig, har blivit en storstad med ett enormt utbud av aktiviteter och sevärdheter som både den besökande turisten och den bofasta kan ta del av. Stockholm är en av världens renaste städer, med rent vatten att bada i mitt inne i stan och många fina grönområden med parker och promenadvägar. För den som gillar kultur finns ett stort antal museer, teatrar och biografer och för barnfamiljen och den med barnasinnet i behåll bjuder staden på många äventyrliga aktiviteter och nöjen.

Tips på roliga aktiviteter

Vad ska man då hitta på under en ledig dag? Här kommer Den kompletta guiden till aktiviteter i Stockholm när fantasin tryter! För den som vill hinna med mycket under ett dygn eller upp till en hel vecka finns MyStockholmPass. Det ger fritt inträde och fina rabatter till 75 olika aktiviteter runt om i huvudstaden. Med kortet i hand kan du uppleva exempelvis sightseeing, många av stadens smultronställen och rabatterade restaurangbesök. Företaget Stockholm Our Way erbjuder roliga aktiviteter och personligt guidade turer för både turister och stockholmare som vill uppleva huvudstadens guldkorn till fots, på cykel, med buss eller båt.

Låt adrenalinet flöda

Om det är äventyr och adrenalinpåslag du är ute efter så finns det många nervkittlande aktiviteter att välja mellan! O´Learys Event Center är ett aktivitetscenter med allt från äventyrsgolf till bowling och en kreativ keramikstudio. Drömmer du om att flyga? Testa att sväva fritt i Sveriges första vindtunnel Bodyflight! Besök Ballbreaker, perfekt för kickoffs, svensexor och roliga kompiskvällar, där ni kan utöva bowling, dart, racing och många fler häftiga aktiviteter. För dig som går igång på spänning rekommenderas att testa Questrooms – Room Escape Game, där deltagarna blir inlåsta i ett rum och tvingas att använda list och laganda för att lyckas rymma.

Author: admin

Share This Post On
Nexus